? Geen gewone gast, die nieuwe keeper van Club Brugge! Drie maanden geleden maakte hij zich voor eeuwig onsterfelijk bij zijn Kroatische club

16 juni 2018 13:14

Club Brugge heeft dus zijn langverwachte nieuwe doelman beet. Karlo Letica is de naam, een Kroatisch toptalent van 21 die nauwlettend in de gaten werd gehouden door heel wat ronkende topclubs. En dat die imposante Balkanboy geen gewone jongen is, bewees hij al bij zijn (ex-)club Hajduk Split.

Dubbele meter Letica brak dit seizoen helemaal door bij de Kroatische topclub - die in het verleden ook Ivan Leko in de rangen had - en in 22 wedstrijden hield hij 12 keer de nul en slikte hij 15 goals. Maar wat nog meer opvalt: het nieuwe sluitstuk van Club Brugge, die eindelijk rust in de keeperstent moet brengen, kan nota bene ook doelpunten maken. 

Hoezo? Ruim drie maanden geleden kroonde Karlo Letica zich bij Hajduk tot de grote held door diep in de toegevoegde tijd de verlossende 3-2 binnen te koppen tegen NK Istra. Zo maak je je dus voor eeuwig onsterfelijk bij jouw club. Maar goed: wat telt, zijn natuurlijk zijn kwaliteiten met de handen en als we mogen afgaan op enkele compilatiefilmpjes zit het ook op dat vlak flink snor. Kijk maar! 

Glenn Bogaert

Club Brugge
 
 
Reacties.