Sassuolo op de loer: Serie A-club neemt flop van Anderlecht officieel over en gaat bovendien voor gegeerde doelman Van Crombrugge

23 juni 2018 12:55

De Belgische topclubs mogen zich zorgen gaan maken. Anderlecht bijvoorbeeld toont grote interesse in Eupen-doelman Hendrik Van Crombrugge, maar die krijgt nu plots een buitenlands aanbod van Sassuolo. Diezelfde club neemt ook paars-witte flop Filip Djuricic over.

Eerst het officiële nieuws: zaterdag maakte Sassuolo de overgang van Filip Djuricic bekend. Hij ondertekende een contract bij de Neroverdi tot medio 2022.

Djuricic is in ons land bekend als de man die in 2016 met veel toeters en bellen aankwam bij Anderlecht, maar daar weinig of niets presteerde. Na zijn vertrek kende hij ook niet bepaald succes: Sampdoria leende hem het voorbije seizoen uit aan Benevento, met wie hij degradeerde.

Daarnaast zou datzelfde Sassuolo een stok tussen de wielen van Anderlecht kunnen steken. De bekende en doorgaans goed ingelichte Sky Sports-journalist Gianluca Di Marzio ​meldt dat de Italiaanse subtopper geïnteresseerd is in Hendrik Van Crombrugge om het vertrek van doelman Andrea Consigli op te vangen.

Het is allang geen geheim meer dat Anderlecht concrete interesse toont in Van Crombrugge. Devroe heeft dat kunstje echter nog niet klaar klaargespeeld, voorlopig is de bijzonder gegeerde doelman nog steeds aangesloten bij Eupen.

Serie A \\ Anderlecht \\ Eupen \\ Sassuolo
 
 
 
Reacties.