Bondscoach van Iran gaat verbaal compléét uit zijn dak na gemene elleboogstoot van Cristiano Ronaldo

26 juni 2018 08:57

Lekker wedstrijdje tussen Iran en Portugal. Cristiano Ronaldo en zijn ploegmaats bibberden tot de allerlaatste seconde en de superster van de Europese kampioen mocht blij zijn dat hij de mach mocht uitspelen. Er was namelijk die gemene elleboogstoot...

Met nog goed tien minuten op de klok ging bij Iran het nummer 8 Morteza Pouraliganji tegen de grond na een contact met Cristiano Ronaldo. De herhaling wees duidelijk uit dat de superster van Real Madrid zijn tegenspeler een gemene tik had uitgedeeld (lees er HIER nog eens alles over). 

Na interventie van de VAR deelde scheidsrechter Enrique Cáceres uiteindelijk slechts geel uit, tot groot ongenoegen van de bondscoach van Iran, nota bene een Portugees. Carlos Queiroz begreep er alvast niks van: "In de reglementen staat toch niet: 'Wat als het Ronaldo of Messi is die een elleboog uitdeelt?' Het is simpelweg een rode kaart. Of de refs milder zijn voor vedetten als Ronaldo? Dat moet je aan hen vragen. Er zitten vijf mensen in dat kot en ze zien geen elleboogstoot. Dat moet je mij toch eens uitleggen."

Iran \\ Portugal
 
 
 
Reacties.