Belgische speler zet zijn rondje in Nederland verder en strijkt nu neer in Rotterdam

27 juni 2018 19:44

Het Nederlandse Sparta Rotterdam moet volgend seizoen aan de bak in de Nederlandse tweede klasse, maar is vastberaden om meteen weer te promoveren. En om die doelstelling te bereiken, haalt het Belgische versterking in huis.

Zo heeft Sparta onze landgenoot Dries Wuytens weten te strikken. De 27-jarige centrale verdediger komt over van Heracles Almelo en tekent in Rotterdam een contract voor twee seizoenen. Eerder kwam hij ook al uit voor Willem II. 

"Dries is een speler die al langer op ons lijstje stond", reageert de gedegradeerde Nederlandse club opgetogen. "Bij Willem II en Heracles heeft hij zich laten gelden en veel ervaring opgedaan, hierdoor had hij de keuze uit meerdere clubs. We zijn dan ook blij dat zijn keuze op Sparta gevallen is en hij de selectie komt versterken."

Ook onze landgenoot zelf kijkt uit naar de nieuwe uitdaging in de Nederlandse grootstad: "Vanaf het begin had ik een erg goed gevoel bij Sparta. De club heeft, net als ik, de ambitie om snel terug te keren op het hoogste niveau en ik kijk ernaar uit om op Het Kasteel te spelen."

Nederlandse Eredivisie \\ Sparta Rotterdam \\ Heracles
 
 
 
Reacties.