? Schrikwekkende beelden: ijlende Maradona wordt na thriller Nigeria-Argentinië uit stadion gedragen, recht naar het ziekenhuis

27 juni 2018 07:06

Argentinië verkeert in een feestroes, nadat Marcos Rojo vijf minuten voor het einde het ticket naar de achtste finales verzekerde. Diego Maradana maakte de stunt live mee in Sint-Petersburg, maar of hij zich daar nog veel van zal herinneren?

Tijdens de wedstrijd al kwam Maradona constant in beeld vanuit zijn vip-loge. Het ene moment stond hij te dansen met een Nigeriaanse, het volgende lag hij te slapen en bij de goal van Rojo begon hij beide middenvingers uit te steken naar iedereen die in zijn buurt stond.

Het was duidelijk dat de Argentijnse legende zwaar onder de invloed was van drank en/of drugs. Zo erg zelfs dat twee mensen hem naar binnen moesten dragen (zie video). Op een foto is zelfs te zien hoe een verzorger zijn pols checkt. 

In het ziekenhuis, op het vliegtuig

Verschillende grote media wereldwijd meldden dat Maradona werd afgevoerd naar een nabijgelegen ziekenhuis. Dat zal slechts kort geweest zijn, want intussen postte iemand een foto op Twitter van Maradona die op de luchthaven vertrekt naar Moskou.

Yannick Lambrecht

Nigeria \\ Argentinië
 
 
Reacties.