DONE DEAL: Ajax haalt WK-ganger die serieuze meerwaarde moet bieden

27 juni 2018 17:44

Het WK is een ideaal uitstalraam en dus liggen de (top)clubs op de loer, zo ook Ajax. De Nederlandse topclub strikte Dusan Tadic, die met Servië actief is in Rusland. De 29-jarige flankaanvaller komt voor vier seizoenen over van het Engelse Southampton.

Tadic is alvast vertrouwd met de Nederlandse Eredivisie want hij kwam eerder al uit voor FC Groningen en FC Twente. Ajax, dat straks eindelijk nog eens de titel wil pakken want dat is al van 2014 geleden, telde ruim 11 miljoen neer voor de Servische international, een bedrag dat wel nog kan oplopen tot een kleine 14 miljoen. 

In Amsterdam zijn ze alvast in de wolken met hun serieuze versterking: "De komst van Dusan Tadic betekent een flinke kwaliteitsimpuls voor onze selectie. Hij is op meerdere posities inzetbaar, zowel op het middenveld als voorin. Zijn ervaring is bovendien belangrijk voor de vele jonge talenten die we in de selectie hebben. Hij is een 'winnaar eerste klas' en dat soort spelers heb je er graag bij", klinkt het bij sportief directeur Marc Overmars. 

Glenn Bogaert

Champions League \\ Ajax \\ Brazilië \\ Servië
 
 
Reacties.