OFFICIEEL: drie spitsen van Club Brugge flirten met transfer, de eerste vertrekker is al een feit

27 juni 2018 17:20

Er is flink wat interesse in de spitsen van Club Brugge en de eerste aanvaller zoekt alvast andere oorden op. Zo keert Jérémy Perbet terug naar zijn oude Belgische liefde Sporting Charleroi.

De 33-jarige Franse spits werd vorige zomer met veel tromgeroffel binnengehaald door Club Brugge, dat voor hem 1 miljoen euro stortte op de bankrekening van rivaal AA Gent. Perbet was echter nog niet goed en wel neergestreken in Brugge of hij mocht alweer beschikken. 

KV Kortrijk bood alvast een uitweg en nam de killer in de zestien over op huurbasis. In het Guldensporenstadion liep het aanvankelijk ook niet bepaald van een leien dakje. De komst van Glen De Boeck werkte enigszins bevrijdend voor Perbet, die uiteindelijk nog aan 13 goals in 34 matchen kwam. Het wordt voor de gewezen topschutter al zijn derde passage in/bij Charleroi.

Bij blauw-zwart had Perbet, door de stevige concurrentie, geen toekomst meer. Al is de kans groot dat er bij de landskampioen nog meer offensief volk vertrekt. Zoals u weet, azen het Italiaanse Lazio en het Turkse Galatasaray op Wesley Moraes en de verwachting is dat ook Abdoulay Diaby nog voor het einde van de zomer vertrekt. 

Glenn Bogaert

Charleroi \\ Club Brugge
 
 
Reacties.