Vakantieganger Vormer heeft amper iets gemist van WK en is danig onder de indruk: "Als je dat kan op zo'n moment dan ben je gewoon een heel grote meneer"

29 juni 2018 18:48

Ruud Vormer mocht wat langer genieten van vakantie, maar is intussen weer volop aan het trainen bij Club Brugge. De 30-jarige Gouden Schoen volgt echter ook het WK op de voet, sterker nog: hij heeft zelfs amper iets gemist. Zijn hoogtepunt tot dusver? De vrije trap van Cristiano Ronaldo tegen Spanje

"Op zo’n moment tegen Spanje de bal zo in het hoekje leggen. Je bent gewoon een heel grote meneer als je dat kan op zo'n moment. Dat verdient heel veel respect. Het is niet makkelijk om hem zo binnen te trappen, hoor. Zo kan ik ze niet trappen. Die van Cristiano Ronaldo dalen wat sneller, ik neem de bal wat meer binnenkant voet", klonk het gisteravond in Villa Sporza bij Karl Vannieuwkerke. 

Lekker beginnen

Ruud Vormer mag straks ook weer zelf aan de bak, lekker knallen: "Ik ben weer twee dagen bezig met trainen dus ik zit er weer lekker in. Ik ben een weekje naar Ibiza geweest met mijn vrouw en met de kinderen zijn we ook nog een weekje naar Portugal getrokken. Ik ben wel vier dagen ziek geweest daar dus dat was iets minder, maar ik heb wel weer zin om lekker te beginnen."

En het is meteen pompen geblazen op training: "Vandaag (gisteren, red.) heb ik wel afgezien, ja. Het was pittig en ik heb dat ook wel een beetje aangegeven. Ik hoop dat het morgen (vandaag, red.) wat rustiger is. Het is natuurlijk heel warm, maar ik klaag niet hoor. Door het feit dat ik tijdens mijn vakantie ziek was, heb ik trouwens alles van het WK kunnen volgen, ik zit er wel in", aldus Vormer.


Glenn Bogaert

Club Brugge \\ Portugal
 
 
Reacties.