Zorgt Olivier Deschacht straks voor grote verrassing?

29 juni 2018 10:47

Nu het lijvige hoofdstuk Anderlecht afgesloten is, is het afwachten waar Olivier Deschacht straks zal belanden. De intussen 37-jarige centrale verdediger/linksback geniet interesse van Zulte Waregem en Antwerp, maar er zijn kapers op de kust.

Zo weet Het Nieuwsblad dat beide Belgische eersteklassers concurrentie krijgen uit het buitenland, twee niet nader genoemde clubs zouden de ontwikkelingen rond Deschacht nauwlettend in de gaten houden. Na een hele carrière in de Jupiler Pro League alsnog buiten de eigen landsgrenzen gaan voetballen, het zou toch opvallend zijn. 

Gisteren kon u HIER al lezen dat Anderlecht serieus wat centen veil heeft voor een nieuwe verdediger. Bubacarr Sanneh van het Deense FC Midtjylland moet de gedoodverfde opvolger worden van Kara Mbodji, die een lucratieve transfer naar Galatasaray kan versieren. Paars-wit deed al toe drie keer toe een bod op de Gambiaanse international, maar stuitte evenveel keer op een njet. 

Allen Bak Jensen, de makelaar van krachtpatser Sanneh, maakt zich alvast geen greintje zorgen. "Er is veel interesse voor Bubacarr, maar momenteel richt hij zich op Midtjylland en de tweede voorronde van de Champions League die eraan komt."

Glenn Bogaert

Anderlecht \\ PAOK
 
 
Reacties.