? Bob Peeters tevreden over eerste oefenpot van Westerlo én hij brengt boodschap die fans doet dromen van topseizoen in 1B

01 juli 2018 12:46

Ook in 1B draaien de clubs volop warm richting het nieuwe seizoen, zo werkte Westerlo gisteren een allereerste oefenpot af en met succes. De ploeg van Bob Peeters won met forfaitcijfers op het veld van KFC Houtvenne.

De 44-jarige coach van De Kemphanen toonde zich na afloop een tevreden man, al waren er toch zaken die voor verbetering vatbaar waren: "In de tweede helft vond ik ons te weinig inspireren, te weinig tempo. Het was een beetje steriel. Te weinig beweging en geen druk op de bal. Alle zaken die we eigenlijk verwachten, zag ik na rust niet meer terug, behalve misschien in de laatste tien minuten. Op dat vlak hebben we dus nog wel wat werk." 

En dat werk kan misschien wat makkelijker worden met nog wat extra nieuwkomers, die mogen de fans van Westerlo dan ook nog verwachten. "Ik hoop er links en rechts nog wel iets bij te krijgen", laat de ex-spits van Lierse, Roda JC, Vitesse en Genk in zijn kaarten kijken.  

"We moeten ons nu focussen op de jongens die er al zijn, maar de bedoeling is wel om toch nog een aantal mensen te halen. Kwestie van op iedere positie zeker concurrentie te hebben, dan moet iedereen op training elke dag bewijzen dat hij wil spelen. Als je te zeker bent van jouw plaats, wordt het soms wat nonchalant en plichtmatig en dat willen we absoluut vermijden." 

Glenn Bogaert

Westerlo \\ Houtvenne
 
 
Reacties.