BREAKING: Club Brugge is er vroeg bij vandaag en presenteert trots zomeraankoop nummertje zes

01 juli 2018 11:05

Op Jan Breydel zitten ze deze zomer absoluut niet stil want Club Brugge heeft alweer een transfer gerealiseerd: die van Luan Peres Petroni. De 23-jarige Braziliaanse verdediger tekent in Jan Breydel een contract voor vier seizoenen.

Toch een beetje verrassend de komst van de Zuid-Amerikaan want eerder kon u HIER al lezen dat zijn dossier van de baan was. Dat zat zo: Petroni had volgens de kranten zijn medische testen afgelegd in Brugge, maar keerde zonder contract op zak terug naar zijn thuisland. 

Maar zie, de centrale verdediger gaat nu toch aan de slag bij de landskampioen, hij komt over van Ituano Futebol Clube in zijn vaderland. Vorig seizoen kwam hij op huurbasis uit voor de Braziliaanse topclub Fluminense. En met succes want hij kwam maar liefst 40 keer in actie.

Met de komst van de linksvoetige Braziliaan, die ook op de linksback uit de voeten kan, lijkt blauw-zwart alvast te anticiperen op een eventueel vertrek van steunpilaar Stefano Denswil. Voor Club Brugge is het al zomerkoopje nummer zes na Schrijvers, Rits, Groeneveld, Letica en Mata. 

Club Brugge \\ KM Torhout
 
 
 
Reacties.