Portugezen hopen en bidden dat hij niet stopt, maar dit is wat Cristiano Ronaldo zelf te zeggen heeft over toekomst bij nationale ploeg

01 juli 2018 13:42

Lionel Messi en Cristiano Ronaldo naar huis en dat op één dag tijd, het was gisteren bijltjesdag der groten op het WK in Rusland. De uitschakeling van Portugal voedt meteen ook de geruchten over een mogelijk afscheid van CR7 bij de nationale ploeg.

De 33-jarige superster van Real Madrid wil echter nog niet ingaan op zijn toekomst bij de Europese kampioen: "Dit is niet het moment om over de toekomst van de bondscoach, de spelers en de selectie in het algemeen te praten", hield Ronaldo de boot af. 

Al had hij wel een boodschap van hoop in petto: "De fans van Portugal mogen zeker zijn dat selectie een van de beste selecties ter wereld zal blijven." Dat lijkt toch al een serieuze hint richting verdere beschikbaarheid voor de Seleção das Quinas.  

"We beschikken over een geweldige spelersgroep met een grote ambitie en honger om prijzen in de wacht te slepen. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat Portugal aan de top van het internationale voetbal zal blijven", aldus een overtuigde Ronaldo.

De uitschakeling in de achtste finales doet natuurlijk pijn, maar CR7 kan het alvast relativeren: "We hebben alles gegeven. Als aanvoerder van deze ploeg ben ik heel erg trots op de jongens, de technische staf en alle mensen rondom de nationale ploeg. Iedereen heeft zijn uiterste best gedaan", klinkt het positief.  

Glenn Bogaert

Uruguay \\ Portugal
 
 
Reacties.