Bij Anderlecht nauwelijks een volwaardige kans gekregen, nu staat WK-ganger op punt om lucratieve transfer te versieren

02 juli 2018 14:18

Het kan verkeren in een voetballeven: Mahmoud Hassan kon Anderlecht niet (voldoende) overtuigen van zijn kunnen, maar intussen staat de Egyptische aanvaller wel op het punt om een toptransfer te realiseren.

De 23-jarige international en WK-ganger - die we beter kennen onder de naam Trezeguet - werd het voorbije seizoen uitgeleend aan het Turkse Kasimpasa en met succes. De paars-witte huurling scoorde 16 keer en gaf 8 assists in 33 matchen en versierde een definitieve transfer voor 2 miljoen euro. 

Geen wonder dat de landgenoot van Mohamed Salah dan ook de aandacht heeft getrokken van het grote Galatasaray. Eerder was er trouwens ook al sprake van interesse van het Italiaanse Inter. De Turkse topclub zou volgens het medium Ajansspor al rond zijn met de lichtvoetige winger en hem een contract aanbieden voor vier seizoenen.

En het gaat om een lucratieve deal want hij zou in Istanboel maar liefst 2 miljoen euro per jaar kunnen verdienen. Met zijn transfer zou dan weer een mooi bedrag van 5 miljoen gemoeid zijn. Zouden ze bij Anderlecht nog geen spijt hebben van het feit dat ze hem zo gemakkelijk lieten gaan?

Glenn Bogaert

Anderlecht \\ Egypte
 
 
Reacties.