De held van de natie! "Dit kan mijn beste halfuur uit mijn carrière geweest zijn"

02 juli 2018 23:51

Nacer Chadli bracht het hele land in extase met zijn doelpunt in de laatste minuut. De perfecte counter afgerond door een speler die bijzonder veel punten scoorde voor een basisplaats tegen Brazilië

De inbreng van Chadli en Fellaini deed de partij helemaal kantelen. "Dit kan inderdaad mijn beste halfuur geweest zijn uit mijn carrière. En dat op zo'n moment. Heel mijn familie was aan het kijken, mijn vrienden, een heel land quoi. Dit was mooi voor iedereen. Iedereen was bijzonder blij. Ik ben trots op dit team. We hebben voor elkaar gevochten. We hebben teamspirit laten zien", aldus Chadli.

Chadli solliciteerde nadrukkelijk naar een basisplaats tegen Brazilië. Hij zou wel eens de plaats van Yannick Carrasco kunnen innemen. "We moesten iets veranderen. De trainer bracht Marouane om duels te winnen. En dat deed ik ook wel goed. Dat is belangrijk, je moet in deze competitie vechten. Vechten, vechten, vechten, dan win je een match", zei hij nog.

Net op tijd

Na een moeilijk seizoen zal de interesse nu ook wel komen. "Ja, het was heel zwaar voor mij. Die goal? Ik zag dat Thibaut Kevin lanceerde. En toen ben ik beginnen lopen. Ik was er net op tijd. Ik kan begrijpen dat er kritiek was bij mijn selectie, maar ik weet wat ik gedaan heb tijdens de kwalificatie."

België \\ Japan
 
 
 
Reacties.