Zelfs topartiest Ed Sheeran showt voor 65.000 fans zijn liefde voor onze Rode Duivels (en dat levert hem open doekje op van Dries Mertens)

02 juli 2018 11:57

Een mens zou zo stilaan beginnen denken dat de hele wereld aan de voeten ligt van onze Rode Duivels. Gisteravond verklaarde zelfs topartiest en meisjesidool bij uitstek Ed Sheeran zijn liefde voor onze nationale ploeg en hij deed dat voor de ogen van 65.000 fans in Werchter.

De 27-jarige roodharige Brit pakte gisteren ons land in met zijn gitaar en als je de Belgische muziekfans in het hart wilt raken dan is een verwijzing naar onze Rode Duivels altijd een goed idee, zeker op dit moment. 

Op het einde van zijn concert verscheen Ed Sheeran zelfs op het podium in een truitje van onze nummer 14 Dries Mertens. En diens reactie liet niet lang op zich wachten: "Jouw muzieksmaak is geweldig, maar jouw voetbalsmaak is nog beter."

En om het helemaal af te maken, pakte de muzikant ook nog uit met een charmante ontboezeming: "Uiteraard supporter ik voor de Engelsen, maar ik denk dat de Belgen het WK gaan winnen." Voila, zo speel en babbel je dus een weide helemaal plat. 

België \\ Japan
 
 
 
Reacties.