Fellaini en Chadli in de ploeg tegen Brazilië? Johan Boskamp heeft er een duidelijke mening over

03 juli 2018 09:55

Brazilië - België. Dat wordt vrijdag de kwartfinale in de Kazan Arena. De Rode Duivels zullen hun niveau moeten opkrikken om de Goddelijke Kanaries het vuur aan de schenen te leggen.

Ook Johan Boskamp kijkt uit naar de kraker van vrijdag. "België mag zich tegen Brazilië opmaken voor een heuse finalewedstrijd. Als het die wint, mag het hardop gaan dromen van meedoen om de titel", analyseert hij de prestatie van maandagavond in Het Belang van Limburg.

"Het heeft gisteren veerkracht getoond door terug te komen van 0-2. Een voorbeeldige instelling. Maar het was echt niet goed en dat mag gezegd worden. Hoe dit kon? Misschien te veel zelfvertrouwen? De mensen die het moesten doen – De Bruyne, Lukaku en Eden Hazard – deden het niet."

Wisselen of niet?

Fellaini en Chadli zorgden voor het verschil. Zal Chadli de plaats van Yannick Carrasco overnemen? "Tegen Willian? Dat denk ik niet", gaat Bossie verder. "Hetzelfde geldt voor Fellaini. Ik zou hem eerder als stormram gebruiken. Al hebben die Brazilianen ook wel wat meer lengte dan Japan."

"België kroop door het oog van de naald en misschien hadden ze dit even nodig. Martinez zal wel geschrokken zijn en de kans dat hij voor een verdediging met vier gaat kiezen vrijdag is een plots een heel pak gestegen."

België \\ Brazilië \\ Mexico \\ Japan
 
 
 
Reacties.