Kritiek hier, kritiek daar: Franse presentator heeft opvallende oproep aan het adres van de Belgen, Meunier zet hem meteen op zijn plaats

13 juli 2018 16:10

Met Thomas Meunier valt niet te sollen. Donderdag reageerde de Rode Duivels misnoegd over het gedrag van Mbappé in de halve finale; vrijdag sprak een bekende Franse presentator hem erop aan, maar die werd snel op zijn plaats gezet.

Onnodig tijd rekken, de bal bijhouden, zomaar op de grond gaan zitten,... Dat had Meunier zijn ploegmaat bij PSG nog niet vaak zien doen en daar moest hij toch eens op reageren (lees het hier).

Denis Brogniart, een bekende Franse presentator, sprak Meunier aan via Twitter. "Kunnen de Belgen en voornamelijk Meunier dan eindelijk eens stoppen met de Franse spelers aan te vallen om hun nederlaag te rechtvaardigen?" Lang moest Brogniart niet wachten op zijn antwoord.

"Heb ik ergens de zege van Frankrijk in vraag gesteld? Ik spreek over hun gedrag. Is het mogelijk om de links te openen en de artikels te lezen? Het is nochtans niet zo moeilijk om rustig en logisch te reageren", schreef Meunier terug. "Ze hebben mij in Frankrijk nog nooit zo veel aandacht gegeven", kon de verdediger er nog mee lachen.

Hermès Van Damme

België \\ Frankrijk
 
 
Reacties.