Hazard spreekt over quasi zekere transfer en geeft ook toe waar hij naartoe wil

14 juli 2018 20:16

Eden Hazard heeft ook vandaag de prijs van 'Man van de Match' gekregen, voor de vierde keer dit WK. Na dit WK wou hij ook eens over zijn situatie praten. En het ziet er naar uit dat hij Chelsea quasi zeker verlaat. Hij zei het net niet letterlijk. En zijn bestemming lijkt ook al bekend.

Zes jaar voetbalt Hazard bij Chelsea, maar nu is het tijd om nieuwe lucht op te snuiven. "Het waren mooie jaren, maar het is misschien tijd voor iets anders", gaf hij aan. Dat wil zoveel zeggen als 'Ik vertrek'. "Ik ga nu op vakantie en dan moet ik mezelf de juiste vragen stellen. Maar ik beslis niet alleen. Chelsea zal ook akkoord moeten gaan."

Chelsea, dat net een nieuwe coach aanstelde. Opnieuw een Italiaan. "We wisten al enkele weken dat het Sarri ging worden. Mertens zei me dat het een hele goeie is, maar eentje waar je hard bij moet werken. Net zoals Conte dus."

Jullie kennen mijn voorkeur

Hazard weet dat hij op dit moment in zijn carrière een gooi moet doen naar de Champions League. "Ik ben op een moment gekomen dat ik kan vertrekken. Op dit WK heb ik me dat nog meer gerealiseerd. Waar ik naartoe ga? Alle clubs zijn al gepasseerd nu zeker? Ik weet niet wie zich zal melden, maar jullie kennen mijn voorkeur."

Inderdaad Eden, dat is Real Madrid... Zelfs na het vertrek van Zinedine Zidane.

Johan Walckiers

België \\ Engeland
 
 
Reacties.