Courtois gaat situatie bekijken met zijn manager en grapt: "Eden neemt mij mee en ik neem Eden mee"

14 juli 2018 20:08

Voor ons is hij de doelman van het toernooi, maar Thibaut Courtois rekent er zelf niet te veel op: "Die pakken ze uit de finale", meent hij. Maar zijn prestaties mochten absoluut gezien worden. Nu staat hij nog sterker in de onderhandelingen met Chelsea... De kans lijkt groot dat hij er vertrekt.

Courtois en Chelsea zijn er al maanden over aan het palaveren, maar zijn nog steeds niet tot een akkoord gekomen. En de maat lijkt vol te zijn voor de topkeeper. "Ik ga er niet te veel over uitweiden", begon hij. Maar... "Er zijn contacten, dat weet ik. Ik ga morgenavond of maandag eens naar mijn manager bellen om te zien hoe het zit."

Maar dat de contractbesprekingen te lang hebben aangesleept, dat ligt duidelijk op zijn lever. "Ik mag ervan uitgaan dat niemand graag heeft dat ik nog één jaar contract te gaan heb. En ik denk niet dat een trainer iemand met mijn kwaliteiten op de bank wil zetten. Alles ligt open..."

Real?

"Ik zit in een luxepositie. Ik kan niet ontkennen dat het een mooie zomer kan worden na dit WK. Of ik met Eden meega naar Real Madrid? (lacht) Ik ga nergens heen zonder Eden en Eden gaat nergens heen zonder mij. We blijven bij elkaar. We zullen wel zien. In Spanje heb ik het voordeel dat mijn kinderen er wonen, maar er zijn nog andere factoren."

Johan Walckiers

België \\ Engeland
 
 
Reacties.