Deschamps moet lachen met opvallende suggestie rond Messi, Hazard en nu Modric: "Sorry, maar dan heb jij toch iemand anders bezig gezien"

15 juli 2018 10:52

Niet België, maar Frankrijk staat op één wedstrijd van de wereldtitel. Nadat Les Bleus onder meer Messi en Hazard in bedwang konden houden, krijgen ze nu Kroatische draaischijf Modric op hun bord. Bondscoach Didier Deschamps is alvast erg op zijn hoede.

Op de laatste persbabbel suggereerde een journalist dat het niet zo moeilijk zou zijn om Modric af te stoppen, want zelfs met Messi en Hazard lukte dat en die zijn toch veel beweeglijker. "Het spijt me, maar ik denk dat jij een andere Modric aan het werk hebt gezien, als je zegt dat hij niet zo beweeglijk is", reageerde Deschamps op de uitspraak.

"Hij wordt misschien niet zo snel vergeleken met spelers als Messi en Hazard, omdat het geen speler is die veel acties maakt. Maar hij is een aanvallende middenvelder en Messi en Hazard zijn echte aanvallers. Dat is toch heel wat anders", gaat hij verder. "Modric staat in het centrum van het veld, maar is zo intelligent, dat hij ook elders ruimtes weet te vinden', vervolgde Deschamps. 'Hij heeft een enorme invloed op het Kroatische team."

Yannick Lambrecht

Champions League \\ Real Madrid \\ Frankrijk
 
 
Reacties.