Lazio heeft miljoenen op overschot na vertrek van sterspeler en 'wil naast Wesley nóg een speler halen bij Club Brugge'

15 juli 2018 12:34

Bij Lazio wrijven ze zich in de handen. Felipe Anderson vertrok voor een clubrecord van 40 miljoen euro naar West Ham en die willen de Romeinen deze zomer nog gebruiken voor een aantal versterkingen. Wesley Moraes is geen geheim meer, maar nu klinkt ook... Hans Vanaken.

Zondag maakte West Ham de komst van Felipe Anderson officieel. Lazio ontvangt zo'n 40 miljoen euro voor de topspeler van vorig seizoen (lees hier meer).

Het lijkt een kwestie van tijd voor Wesley Moraes wordt voorgesteld in Rome, maar hij wordt mogelijk nog vergezeld door een blauw-zwarte ploegmaat: Hans Vanaken. Lazio heeft nood aan een nieuwe spelmaker door het vertrek van Anderson en denkt volgens verschillende Italiaanse media dat hij die rol kan invullen. De Romeinen blijven dus enorm actief op de Belgische transfermarkt.

Het valt natuurlijk wel te betwijfelen of Club Brugge een vertrek van Vanaken zou overwegen. Hij ligt nog onder contract tot 2020 en naast Vormer was hij dé uitblinker van het kampioenenjaar. Zijn 14 goals en 17 assists liegen er niet om en trokken dus ook de aandacht in het buitenland.

Yannick Lambrecht

Jupiler Pro League \\ Serie A \\ Club Brugge \\ Lazio
 
 
Reacties.