Wie heeft deze elf samengesteld?! FIFA maakt officieel Team van het WK bekend en werkelijk niemand is het eens met de opvallende keuzes

17 juli 2018 17:39

Overal duiken ze op: versies van het Team van het WK. Daar zal altijd wel discussie over zijn, maar de officiële beste elf van de FIFA is toch echt wel ietsje té vergezocht.

UPDATE: Het blijkt hier om een wijdverspreide valse versie te gaan en dus geen officieel team van de FIFA. Onze excuses voor het misverstand.

De eerdere berichtgeving

Opvallende keuzes van de FIFA is een understatement. Zo won Thibaut Courtois de Golden Glove en toch krijgt Hugo Lloris zelfs na zijn grandioze flater in de finale de voorkeur. In de verdediging zien we Dejan Lovren, de zelfverklaarde 'beste verdediger ter wereld', en Ashley Young.

Paulinho, die meteen na het WK terugkeerde naar zijn miljoenenloon in China, krijgt een plaatsje op het middenveld en op de flank staat Neymar, de speler die vooral in de kijker kwam met zijn opzichtige duiken. Nu, deze spelers waren zeker niet slecht, maar is dit nu echt het beste wat het WK te bieden had?

FIFA Team van het WK: 

Lloris - Trippier, Varane, Lovren, Young - Paulinho, Modric; Hazard, Griezmann, Neymar - Mbappé

Redactie

België \\ Frankrijk \\ Brazilië \\ Engeland \\ Kroatië
 
 
Reacties.