Standard wint, Beerschot Wilrijk mist penalty en verliest net als Lokeren

18 juli 2018 21:33

De laatste eersteklassers die vanavond in actie kwamen, hebben intussen hun wedstrijd afgewerkt. Enkel Standard wist te winnen, dat deden de Rouches op bezoek bij Tubize.

Een doelpunt van Duje Cop in de eerste helft bleek voldoende voor de zege op bezoek bij de tweedeklasser. Ook Lokeren mocht met Lommel een tweedeklasser in de ogen kijken, maar de Waaslanders werden met een nederlaag naar huis gestuurd.Thomas Azevedo en Robin Henkens brachten Lommel 2-0 voor, Diabi milderde tot 2-1.

Beerschot Wilrijk mocht de wei in tegen Rupel Boom, maar kwam al in de eerste op achterstand. Octavio kreeg na de rust de uitgelezen kans om de gelijkmaker te scoren, maar zijn panenka ging over doel.

Bekijk hieronder het mooie doelpunt van Robin Henkens tegen Lokeren. Opgelet, het laden van het filmpje kan enkele ogenblikken in beslag nemen.