Doelman Kenneth Vermeer is terug in Rotterdam en moet zijn opties overwegen na "goede periode in Brugge"

19 juli 2018 21:09

Kenneth Vermeer is tijdens zijn uitleenbeurt van een half seizoen kampioen geworden met Club Brugge, maar nu moet de Nederlandse doelman terug naar Feyenoord. De vraag is of hij daar ook zal blijven.

Allereerst is Vermeer bijna terug fit. Hij liep een nare spierblessure op en miste de helft van play-off 1, maar staat nu weer op het trainingsveld. "Toch heb ik tot mijn blessure een goede periode gehad daar", vertelde Vermeer aan De Telegraaf op de fandag van Feyenoord.

"Het was voor mij belangrijk om weer minuten te maken en het beviel me in België. Ik zit nu in de eindfase van mijn revalidatie en ben weer in keeperstraining. Het gaat de goede kant op."

Geen overhaaste beslissing

Het is echter niet zeker of Vermeer bij Feyenoord zal blijven. Brad Jones, die hem in de eerste plaats een uitleenbeurt aansmeerde, is er nog steeds en de beloftevolle Justin Bijlow wil ook zijn kans krijgen. "Ik vind niet dat ik teveel op de zaken vooruit moet lopen. Laat ik eerst maar fit worden. Praten met Van Bronckhorst komt later wel", relativeerde Vermeer.

Yannick Lambrecht

Jupiler Pro League \\ Nederlandse Eredivisie \\ Club Brugge \\ Feyenoord
 
 
Reacties.