UPDATE: Waasland-Beveren heeft na vijftien inkomende transfers nog een nieuwe spits nodig en vindt mogelijke oplossing bij Inter Milaan


Foto: © photonews 19 juli 2018 10:42

Op de Freethiel zijn nu al vijftien nieuwe gezichten neergestreken, maar Waasland-Beveren blijft zoeken naar een eerste keuze in de spits. De mogelijke oplossing ligt opvallend genoeg bij Inter Milaan.

UPDATE: Bekende transferguru Gianluca Di Marzio bevestigt de interesse van Waasland-Beveren in Francesco Forte en weet bovendien dat hij vandaag zijn keuze zal maken. Als hij niet voor een Belgisch avontuur kiest, wordt het Italiaanse tweedeklasser Livorno.

De berichtgeving van donderdagochtend

Waasland-Beveren wil zaken doen met Inter Milaan voor Francesco Forte, meldt Het Nieuwsblad. De 25-jarige Italiaan zou in principe de eerste keuze kunnen worden in de punt. W-B is naar verluidt echter niet de enige geïnteresseerde club.

De voorbije seizoenen kwam Forte niet uit voor de Nerazzurri, maar vooral voor Italiaanse tweede- en derdeklassers op huurbasis. Bij Spezia maakte hij vorig seizoen zes goals in 31 competitiematchen. 

Serie A \\ Inter Milaan \\ Cremonese \\ Waasland-Beveren
 
 
 
Reacties.