Wat staat er allemaal op het programma tijdens de fandag van Racing Genk?

19 juli 2018 22:50

Bij Racing Genk zijn ze stilaan klaar voor de start van het nieuwe seizoen. De komende weken wordt het een druk programma, dit weekend beginnen de debatten alvast met een unieke fandag.

Op zaterdag 21 juli is iedereen klaar voor het grote supportersfeest in Genk, in en rond de Luminus Arena voor een groots opgezette fandag.

Wie nog geen abonnement heeft, kan dan de hele dag in de ticketshop terecht. In het abonnement zit bovendien ook de wedstrijd op donderdag 26 juli in de Europa League begrepen én de galamatch tegen de Olympiakos. 

Hele dag vertier

Na de galamatch is er nog een grote signeersessie met de hele ploeg. "De kids krijgen een gratis signeerposter die ze kunnen laten handtekenen door al hun idolen", klinkt het bij de Genkies. U kan er al vroeg bij zijn overigens!

"We starten om 10u. Je kan deelnemen aan een gratis rondleiding in het stadion of je medesupporters aanmoedigen tijdens de OSV Tony Greco Cup. Voor het stadion wordt er een gigantisch supportersdorp ingericht met animatie voor groot en klein, gezellige terrasjes met eet -en drankstandjes én een groot podium met muziek."

KRC Genk \\ Olympiakos Nicosia
 
 
 
Reacties.