Zlatan Ibrahimovic lyrisch over speler die hoofdrol vertolkte op voorbije WK: "Vanaf de kwartfinales was hij echt briljant"

19 juli 2018 13:07

Dat hij zelf niet aanwezig was op het WK zal nog wel een tijdje pijn doen, maar dat wil niet zeggen dat Zlatan Ibrahimovic niet kon genieten van de voetbalkunstjes van andere wereldtoppers.

De 36-jarige steraanvaller van LA Galaxy zag net als de hele wereld hoe Frankrijk de wereldtitel wegkaapte en bij Les Bleus was er een speler die hem ten zeerste wist te charmeren. Niet toevallig een ex-ploegmaat: Paul Pogba. 

"Ik heb twee jaar lang met hem samengespeeld en mensen geven graag hun mening over hem. En ze hebben ook het recht om dat te doen. Ze oordelen, maar het resultaat spreekt uiteindelijk wel voor zich. Je moet niet antwoorden met jouw mond, je moet gewoon antwoorden met jouw voeten", klinkt het bij ESPN

Echt briljant

"Paul is nog jong, maar hij heeft wel al het WK gewonnen. Hij speelde ook al de finale van de Champions League, de finale van de Europa League, de EK-finale én hij heeft titels gepakt met Juventus. Wat valt er dan nog meer zeggen", snoert Zlatan de criticasters de mond. Ik hoop dat Pogba weet waarom hij zo goed was, vooral dan in de tweede helft van het toernooi. Vanaf de kwartfinales was hij echt briljant."

Glenn Bogaert

Frankrijk
 
 
Reacties.