Belg in het buitenland lijkt helemaal klaar voor (top)transfer, maar zijn voorzitter is duidelijk: "Hij moet blijven"

20 juli 2018 07:08

Wie de Italiaanse competitie van nabij volgt, zal het kunnen beamen: Dennis Praet heeft er een sterk seizoen opzitten bij Sampdoria. De 24-jarige middenvelder lijkt dan ook zo stilaan klaar voor een volgende stap in zijn carrière, maar die lijkt toch nog niet voor meteen.

De voorzitter van de Italiaanse club van Praet wil (voorlopig?) namelijk niet weten van een vertrek van zijn Belgische sterkhouder: "Wat mij betreft moet hij blijven", klinkt het klaar en duidelijk bij La Gazzetta dello Sport

"Ik wil graag langer genieten van de prachtige middenvelder die trainer Marco Giampaolo van hem heeft gemaakt en ik wil mijn coach daarmee graag gelukkig maken." Dat er al vier basispionnen vertrokken zijn, speelt ook niet meteen in het voordeel van de voormalige Gouden Schoen. 

Interesse bekoeld

Bovendien lijken de Italiaanse topclubs voorlopig niet meer aan te dringen voor Praet. Inter haalde al onze Radja Nainggolan binnen, Juventus heeft met Cristiano Ronaldo een serieuze slag geslagen en bij Napoli is trainer Maurizio Sarri weg, uitgerekend de man die zo gecharmeerd was door Dennis Praet. 

De blonde Leuvenaar kwam het voorbije seizoen 32 keer in actie in de Serie A inclusief een goal en drie assists. Praet ligt in Genua nog onder contract tot 30 juni 2021. Onlangs kon u HIER en HIER de speler zelf aan het woord horen. 

Serie A \\ Sampdoria
 
 
 
Reacties.