Club Brugge zoekt opvolger voor Limbombe, interesse in WK-ganger bevestigd: "Maar ik denk niet dat ze hem kunnen betalen"

20 juli 2018 17:42

Het is allemaal misschien een beetje voorbarig, want Anthony Limbombe is nog niet vertrokken, maar Club Brugge is wel al naarstig op zoek naar een opvolger. Bryan Oviedo leek de perfecte kandidaat, maar zijn prijskaartje is om achterover te vallen.

Stewart Donald, de eigenaar van Sunderland, sprak op de podcast van Roker Report over mogelijke vertrekkers, waaronder Bryan Oviedo. "De belangstelling in Oviedo is toegenomen", gaf hij toe.

"Een vijftal clubs zijn in de running. Een Franse en een Duitse club hebben zich nu ook gemeld", ging hij verder. En dat is nog niets eens het grootste probleem voor blauw-zwart. "Club Brugge heeft zijn interesse kenbaar gemaakt, maar ik denk niet dat ze hem kunnen betalen", sprak Donald.

Dure vogel

Naar verluidt is niet zozeer de transfersom, maar wel het loon van omstreeks 50.000 euro per week te duur voor Club Brugge. Nochtans gaf de speler zelf al aan dat hij een transfer naar België wel ziet zitten. (lees hier meer)

Yannick Lambrecht

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ Sunderland
 
 
Reacties.