KRC Genk maakt er een feestje van op fandag en knalt los voorbij Europese topper

21 juli 2018 16:58

KRC Genk heeft er op de fandag een echt feest van gemaakt voor de supporters. Het -toch niet kleine- Olympiakos uit Griekenland werd met 4-0 naar huis gestuurd.

Bij Olympiakos misten ze Vadis Odjidja blijkbaar al, meteen stond het onder druk. Trossard ging neer in de zestien, maar knalde de strafschop op de paal in de zevende minuut. Even later was het dan toch prijs voor de uitblinker, hij scoorde in de kluts.

Amper drie minuten later was een heerlijke combinatie met Pozuelo, Trossard en Malinovskyi goed voor de 2-0 van die laatste. Dat was ook de ruststand.

Tweede keer, goeie keer

Na de koffie kreeg Trossard nóg een penalty die hij deze keer wel scorode. Zhegrova legde de 4-0 eindstand vast. Wat een match!