Gentse recordaankoop over transfergeruchten: "Op dit moment weet ik nog niet of ik blijf of vertrek"

22 juli 2018 19:14

Bij AA Gent vonden er in deze zomermercato al heel wat inkomende en uitgaande transfers plaats. Met Vadis Odjidja werd zaterdag nog een extra middenvelder voorgesteld, maar of die andere middenvelder Franko Andrijasevic in Gent blijft, is nog niet zeker.

Andrijasevic miste tegen OHL nog een penalty, maar scoorde in de hernemig. "We hadden constant controle en kwamen al vroeg op voorsprong. Na de tweede goal was de match helemaal gespeeld", vertelde Andrijasevic na afloop van het duel in Leuven. "Zelf speelde ik een rijtje lager, maar het is zoals het is. Ik wil liever op de 10 spelen omdat ik denk dat ik de ploeg daar meer kan bieden."

Maandag wacht er nog een oefenduel tegen Straatsburg, amper vier dagen later is er al de eerste competitiematch op bezoek bij Standard. "We zijn er klaar voor. Het wordt tegen Standard ongetwijfeld een moeilijke match. Zij hebben in Luik hun vurige fans en bovendien hebben ze het vorige seizoen erg mooi beëindigd", aldus de Kroaat. 

Vertrek?

De laatste dagen waren er wel heel wat speculaties over een mogelijk vertrek van de middenvelder. "Die interesse van Rijeka stond drie weken geleden in de Kroatische kranten", bevestigt hij. "Maar momenteel weet ik eerlijk gezegd niet of ik ga blijven of vertrekken. Ik heb nog niet met de coach gesproken. Alles ligt nog open, maar ik weet het echt nog niet."

KAA Gent \\ Strasbourg
 
 
 
Reacties.