Roeselare onderuit tegen amateurclub, wat deden Cercle Brugge, Kortrijk, Union, Eupen, Lommel & co?

22 juli 2018 13:14

Racing Genk klopte Olympiakos met 4-0, Waasland-Beveren won van KV Mechelen met 3-0 en Anderlecht won van Rennes. Maar er waren op zaterdag nog flink wat andere clubs uit 1A en 1B die in actie kwamen. We gieten de andere resultaten voor jullie in een overzichtje.

Ook op zaterdagavond waren er nog twee interessante duels. Lommel won van Patro Eisden met het kleinste verschil, terwijl Eupen won van 1B-club Tubeke met 2-0.

Cercle Brugge ging - weliswaar nipt - onderuit tegen Reims. Het werd 2-1, het doelpunt van de Vereniging kwam van Omolo. 

Kortrijk speelde dan weer tegen Metz. Ouali had de thuisploeg snel op voorsprong gezet, maar de Fransen kwamen langszij in de tweede helft. Dossevi zorgde vanop de stip voor de beslissing. 

Roesealare en Union

Roeselare nam het op tegen Knokke uit de eerste amateurklasse. Dat leverde een boeiend schouwspel op met vijf doelpunten. Dufour en Samyn scoorden voor de club uit 1B, na een dol halfuur stond het al 2-2.

Een strafschop voor Knokke zorgde voor de verrassing. Union speelde 0-0 gelijk tegen Osnabrück na een pittig oefenduel. 

{INSERT_MATCHES_TODAY}

Aernout Van Lindt

Cercle Brugge \\ Eupen \\ Patro Eisden Maasmechelen \\ Roeselare \\ Metz \\ Tubeke \\ Union SG \\ Lommel SK \\ Knokke \\ KV Kortrijk \\ Reims \\ FCV Dender EH
 
 
Reacties.