Is hij het nieuwe wapen van Charleroi? Aanvaller maakt indruk

24 juli 2018 18:04

Charleroi ging met onder meer Ali Gholizadeh een aantal extra Iraniërs binnenhalen. En die maakte meteen flink wat indruk.

Hij is nog maar 22, maar in de wedstrijd tegen OGC Nice maakte hij echt wel indruk op ons: Ali Gholizadeh heeft grinta en explosiviteit voor vijf in de tank zitten.

"Hij is erg technisch, echt wel impressionant", is ook collega Steeven Willems onder de indruk van zijn ploegmaat. "Individueel draagt hij veel bij, nu moet hij nog wat werken aan het collectieve."

Impressionant

Puur op technisch vlak staat hij (minstens) op hetzelfde niveau als een Cristian Benavente, nu is het de vraag of hij ook het spel van de club gaat veranderen. 

Tom Billen - scoutingsanalist bij B-Scouting - is alvast vol lof: "Gholizadeh is een polyvalente speler die op de hele linkerflank kan spelen maar ook als rechtsbuiten fungeert. Ik vind hem persoonlijk het best acteren als aanvallend ingestelde linksback, aangezien hij over een zeer groot loop- en werkvermogen beschikt, een uitstekende linkervoet en het spel echt goed leest."

"Vanwege zijn geavanceerde techniek en dito balbehandeling kan hij ook op een aanvallend ingestelde positie furore maken. Absoluut een speler om in het oog te houden voor het komende seizoen, want ik vermoed dat hij met zijn uitstekende voorzetten goed zal zijn voor een pak assists. Met amper een prijskaartje van €300.000 lijkt Charleroi me na de komst van Rezaei opnieuw een uitstekende transfer te doen op de Iraanse markt." 

Redactie

Charleroi \\ Nice
 
 
Reacties.