Toptransfer Vadis Odjidja liet zich meteen gelden: "Het was een vuile fout, uiteraard moeten we elkaar verdedigen"

24 juli 2018 12:31

Bij AA Gent kregen heel wat fans de kans om Vadis Odjidja, toch wel dé Gentse transfer van deze zomer, voor het eerst aan het werk te zien in een blauw-wit shirt. In de eerste helft van de galamatch tegen Strasbourg maakte hij meteen indruk.

Rustig aan de bal, het spel dirigerend en zijn ploegmaats verdedigend als het er eens over ging, zo kunnen we die eerste helft van Odjidja omschrijven. Vooral die laatste actie maakte meteen indruk. Giorgi Chakvetadze, publiekslieveling van beroep, had net twee man door de benen gespeeld en werd uiteraard getorpedeerd. "Het was een vuile fout, we zijn één team en dus moeten we er voor elkaar zijn."

"Het was belangrijk om een paar minuten te maken en in het ritme te komen van de jongens die al een tijdje aan de voorbereiding bezig zijn", aldus Odjidja, die nog maar iets meer dan een week gestart is met de trainingen bij Olympiakos. Al onderhield hij zijn conditie wel. "Ik heb uiteraard getraind, maar de competitiewedstrijd van vrijdag zal misschien iets anders zijn. Qua automatismen moet het ook nog groeien, met veel jongens stond ik voor het eerst op het veld."

KAA Gent \\ Strasbourg
 
 
 
Reacties.