Huh? Da's raar: niet Santini en ook niet Vossen, maar wel deze spits draagt komende weken de Gouden Stier van topschutter

30 juli 2018 21:02

Ivan Santini scoorde afgelopen zaterdag meteen een hattrick voor Anderlecht en Jelle Vossen flikte gisteren bij Club Brugge hetzelfde kunstje. En toch speelt komend weekend geen van beide spelers met de Gouden Stier op de rug. Die eer is weggelegd voor een andere spits.

Met name Hamdi Harbaoui. De Tunesische stormram van Zulte Waregem vond tegen Waasland-Beveren (2-2) nochtans 'maar' één keer de weg naar doel.

De Pro League verwijst naar het reglement, dat stipuleert dat de Gouden Stier de eerste drie speeldagen van het nieuwe seizoen op de rug prijkt van de beste schutter van vorig seizoen. 

Dat betekent meteen ook dat de 33-jarige Harbaoui tegen AA Gent en KAS Eupen nog steeds als 'topschutter' door het leven zal gaan.

Benieuwd of hij er weldra in slaagt om de hattrickhelden Ivan Santini en Jelle Vossen bij te benen. Vorig seizoen scoorde de ex-spits van Lokeren en Anderlecht 22 keer. 



 

Glenn Bogaert

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Club Brugge \\ Zulte Waregem
 
 
Reacties.