Zorgt Club Brugge voor kleine stunt op transfermarkt? Speler van Manchester City gelinkt aan blauw-zwart

31 juli 2018 19:52

De transfermarkt is nog exact een maand open en dus kunnen er nog flink wat (verrassende) transfers gerealiseerd worden. En ook Club Brugge lijkt nog iets in de mouw te hebben zitten want de Belgische kampioen zou azen op een speler van Manchester City.

Het gaat volgens Man City Late Night en City Forum om de 21-jarige Patrick Roberts, een winger die op beide flanken uit de voeten kan. De linksvoetige Engelsman kent u misschien beter als speler van Celtic want de voorbije seizoenen werd hij door Manchester City uitgeleend aan de Schotse topclub. 

De kleine, maar snelle, dribbelvaardige en doelgerichte flankaanvaller kwam het voorbije seizoen wel maar 18 keer in actie bij de (kampioenen)ploeg van Rode Duivel Dedryck Boyata, het gevolg van een vervelende (boven)beenblessure.

Wél scoorde Roberts in de Champions League tegen Anderlecht, met name het tweede doelpunt in de confrontatie in Brussel die op 0-3 eindigde. Dat Club straks in de Champions League uitkomt, is alvast een extra troef om de speler van de Engelse kampioen te overtuigen. Het zou wel gaan om een huurdeal. 


Jupiler Pro League \\ Champions League \\ Club Brugge \\ Celtic Glasgow
 
 
 
Reacties.