Lierse-Kempenzonen wil geruchten uit de wereld helpen: "Klinkklare onzin!"

02 augustus 2018 08:41

Lierse-Kempenzonen, de club die verrees uit de as van het teloorgegane Lierse SK, is klaar voor de competitie in Eerste Amateur. Maar de club wil toch een paar dingen rechtzetten. Of beter gezegd: een paar geruchten de wereld uit helpen.

Zo doet er in Lier en omstreken hardnekkig het gerucht dat Maged Samy nog steeds een vinger in de pap te brokkelen heeft. "Dat gerucht blijft maar rondgestrooid worden in Lier en in de Kempen, maar dat is pertinent ­onwaar", aldus bestuurslid Yorick Torreele in GvA. "Misschien is iedereen ons ­project niet even fel genegen, maar het is wel belangrijk om juiste informatie mee te geven. De enige binding die we nog hebben met Wadi Degla, is de koop-verkoop van het stadion."

Nog een gerucht: Lierse-bestuurslid Luc Van Thillo wil een nieuw stadion bouwen. “Klinkklare onzin”, reageert Torreele. "We hebben net de intentie om het Lisp ­terug op te waarderen. Het comfort van onze supporters verhogen is één van onze prioriteiten. Het zou gek zijn die inspanningen te leveren indien we het Lisp zouden willen verlaten."

Lierse SK
 
 
 
Reacties.