Welles-nietes om absolute sterkhouder Essevee: "Wie heeft gezegd dat hij weg mag?"

05 augustus 2018 20:52

Al bijna de hele zomer horen we dat Timothy Derijck gezien zijn aflopend contract weg mag bij Zulte Waregem, maar daar is Francky Dury het niet mee eens, hij lijkt ook zijn zin te krijgen.

"Ik weet niet van waar het bericht komt dat hij weg mag", aldus Dury. "We hebben al geprobeerd om zijn contract open te breken. Hij zit in zijn laatste jaar, we willen hem verlengen en dat zal wel lukken. De trainer wil hem houden, dat is het belangrijkste, hé." Het woord van Dury is wet bij Zulte Waregem, maar het zorgde toch voor een verwarrende zomer voor Derijck.

"De coach zegt dat ik niet weg mag en hij beslist veel op de club", geeft Derijck zijn versie. "Ik had een gesprek met hem waarin hij zei dat ik bleef, maar de dag erna hoorde ik van mijn manager dat de club niet wou spreken (over een contractverlenging, nvdr.). We hebben nog een maand en ik laat het op me afkomen. Als ik op een goed niveau blijf spelen kan ik nog weg. Anderzijds kan ik ook nog een mooi jaar bij deze mooie club spelen, al heb je als speler liever zekerheid."

Sander De Graeve

Jupiler Pro League \\ Zulte Waregem
 
 
Reacties.