Perisic (ex-Club Brugge) houdt opties dan toch open: "Als ik van ploeg wissel, is het sowieso naar een topclub in een topcompetitie."

06 augustus 2018 13:04

Ivan Perisic hoort zijn naam nu al een paar jaar vallen bij tal van Europese topclubs en die interesse zwelt alleen maar aan na het geweldige WK van Kroatië. Tijd om eindelijk toe te happen?

"Eerlijk? Ik zou mezelf graag het liefst testen in alle grote competities, ook in Spanje of Engeland, maar ik weet niet of daar genoeg tijd voor is. Ik ben nu 29 en blijf aan mijn carrière bouwen", verklaart Ivan Perisic in een interview met Sportske Novosti. 

José Mourinho, die hem al sinds zijn aanstelling naar Manchester United wil halen, zal het graag horen. "Ik hoor ook dat bepaalde clubs geïnteresseerd zijn in mij, maar ze moeten eerst contact opnemen met Inter. Dan pas kan ik zelf mee onderhandelen en beslissen. Als ik van ploeg wissel, is het sowieso naar een topclub in een topcompetitie."

Voorlopig begint Ivan Perisic wel gewoon aan de voorbereiding bij Inter Milaan. De aanvaller ligt er nog onder contract tot 2022.

Yannick Lambrecht

Premier League \\ Serie A \\ Manchester United \\ Inter Milaan \\ Kroatië
 
 
Reacties.