Ex-Genkie Leon Bailey wacht af, Leverkusen sluit toptransfer niet uit: "Er zijn bepaalde aanbiedingen waar we geen neen tegen zouden zeggen"


Foto: © photonews 09 augustus 2018 22:38

Zorgt Leon Bailey (ex-Genk) nog voor één van de duurste transfers van de zomer? Aan interesse van de Europese toppers geen gebrek, maar voorlopig blijft het voor hem én Bayer Leverkusen koffiedik kijken.

Bailey is pas 21 jaar oud en wordt na zijn knalseizoen in de Bundesliga al geschat op 100 miljoen euro. Clubs als Chelsea, Liverpool en AS Roma kwamen al eens snuffelen, maar de concrete aanbiedingen blijven voorlopig nog uit.

"We hebben nog geen officieel bod voor hem ontvangen", bevestigt sportief directeur Rudi Voller aan Rheinische Post. "Er zijn bepaalde aanbiedingen waar we geen neen tegen zouden zeggen, maar die zijn voorlopig nog niet binnengekomen."

Afgelopen week verkondigde Bailey zelf nog dat er wel "concrete aanbiedingen" voor hem zijn, maar dat hij zich volledig focust op zijn ontwikkeling bij Leverkusen. Zoals het er nu naar uitziet, zal hij hoogstwaarschijnlijk gewoon nog minstens een seizoen in de BayArena blijven.

Bundesliga \\ Bayer Leverkusen
 
 
 
Reacties.