Nieuwe club meldt zich, vertrekt Wesley Moraes dan toch nog bij Club Brugge? "Dan kan hij voor veel geld vertrekken"

12 augustus 2018 23:09

Wesley Moraes werd de voorbije weken het hof gemaakt door verschillende ploegen uit de Premier League, maar vooral Lazio was concreet. Wat gaat er de komende weken nog gebeuren?

Naar Engeland zal Wesley Moraes zeker niet trekken, een transfer naar Italië, Duitsland of Frankrijk hoort wél nog tot de mogelijkheden - daar is de transfermarkt nog niet gesloten. Naast Lazio - dat al eventjes interesse toont - is er nu ook Udinese dat op de proppen is gekomen.

Het hoofd?

De Braziliaanse aanvaller zelf gaf eerder dit seizoen al te kennen bij Club Brugge te zullen blijven en dus zal er vermoedelijk geen transfer van komen deze zomer. Of toch? In de Italiaanse pers klinkt het alvast dat de piste Wesley nog niet helemaal is verlaten.

Als het van Sergiy Serebrennikov afhangt, is de boodschap in Krant van West-Vlaanderen duidelijk: "Als het hoofd van Wesley op blauw-zwart staat, dan kan hij beter blijven. Club kan hem volgende zomer nog voor veel geld verkopen. Maar anders zal het moeilijk worden. Als hij tegenslagen kent, kan het dan tot kaarten leiden zoals tegen Moeskroen."

Aernout Van Lindt

Jupiler Pro League \\ Serie A \\ Club Brugge \\ Lazio
 
 
Reacties.