Wat zijn ze bij PSG met levende legende Buffon van plan? "Het wordt een moeilijke keuze"

12 augustus 2018 08:37

Gianluigi Buffon trok de deur bij Juventus deze zomer achter zich dicht. Maar de 40-jarige keeperslegende stopte niet. Integendeel: hij trok naar een andere topclub. Maar daar is trainer Thomas Tuchel nog niet zeker of hij hem zal laten spelen.

De transfervrije Buffon was uiteraard een buitenkansje dat PSG niet kon laten liggen. Maar Tuchel is er nog niet uit welke rol hij de levende legende gaat geven. "Gigi is een topspeler, een professional en een legende. Zo is hij ook in de kleedkamer en tegenover de staf, hij is nederig en beleefd. Hij heeft een goede invloed op ons elftal", klinkt het lovend.

Maar met Alphonso Areolo en Kevin Trapp heeft hij nog twee goeie keepers. "En wat betreft de drie keepers, dat wordt een moeilijke keuze voor mij. Ze zijn alle drie behoorlijk getalenteerd en ze hebben de persoonlijkheid om de nummer één te zijn. We trainen nog voor de wedstrijd en ik ga nog met ze in gesprek. Maar als er één ding is dat ik als coach heb geleerd, is dat je niet te vroeg de knoop moet doorhakken.”

Ligue 1 \\ PSG \\ Caen
 
 
 
Reacties.