Limbombe leverde knalprestatie af en zette ploegmaats op weg naar drie goals: "Ik ben toch gewoon een leuke gast, niet?"

13 augustus 2018 12:41

Stallone Limbombe speelde uitstekend in zijn eerste basisplaats voor AA Gent, hij lag rechtstreeks aan de basis van drie van de vier doelpunten, maar zijn interview achteraf was nóg beter.

Het werd even heet aan de penaltystip nadat Masso de aanvaller onderuithaalde in de zestien. Limbombe wilde zelf trappen, maar Verstraete eiste de bal op en knalde mooi in de hoek. "De volgende penalty trap ik wel", zei hij net luid genoeg zodat Yves Vanderhaeghe het hoorde.

"Ik wou inderdaad iets bewijzen, ik wou bewijzen dat ik er sta en niet genegeerd mag worden. Ik heb het vorig jaar bij een iets kleinere ploeg getoond en wil dat nu ook bij een groot team doen", ging hij verder. "Dat ik makkelijk ben om mee samen te spelen? Ik ben toch ook gewoon een leuke gast, niet?" Dat bleek alvast uit de manier waarop Jonathan David een van zijn goals vierde. "Hij vroeg zelf aan mij om het te doen (de #lveb-, la vie est belle-pose van Limbombe op sociale media uiteraard)."

Na zo'n prestatie wil ik mezelf belonen met een doelpunt -Stallone Limbombe

Een spits blijft natuurlijk een spits en dan zijn doelpunten het allerhoogste. "Na zo'n prestatie wil ik mezelf belonen met een doelpunt, zeker als je je ploegmaats al drie goals aangereikt hebt." Hij kreeg nog een kans aan het einde, maar werd afgevlagd. "Op die buitenspelfase was ik té gretig, die bal zat er anders zeker in."

Sander De Graeve

Jupiler Pro League \\ KAA Gent \\ SK Beveren
 
 
Reacties.