Rode Duivel Dedryck Boyata gaat in de tegenaanval na de beschuldigingen dat hij niet langer wilde trainen en spelen met Celtic

14 augustus 2018 08:59

Dedryck Boyata beheerst al enkele dagen de media. De Rode Duivel greep naast een transfer naar het Engelse Fulham, en zou het spel nu hard spelen om een vertrek bij Celtic te forceren.

Boyata liet de trainingen en de competitiematch tegen Hearts bewust schieten, klonk het in de Britse media. Maar wat was daar nu van aan? In een interview met La Dernière Heure weerlegde onze landgenoot de beschuldigingen.

"Ik heb een probleem aan de kuit, waar ik me ook voor laat behandelen", aldus Boyata. "Ik heb verschillende keren met lichte blessures gespeeld. Dat ging soms goed, soms minder goed. Daarom neem ik nu voorzorgsmaatregelen. Ik wil geen enkel risico nemen."

"Ik heb verschillende keren gespeeld met graad 1-blessures, soms is het heel goed gegaan zoals in de laatste bekerfinale, andere keren minder zoals in de laatste uitwedstrijd tegen de Rangers. Vandaar de voorzorgsmaatregelen die ik nu neem, omdat ik geen enkel risico wil nemen. "

Alexandre Fiammetti

Champions League \\ Celtic Glasgow \\ AEK Athene
 
 
Reacties.