Het domste wat Balotelli ooit deed? "Hij wou zijn kop eraf rukken!"

14 augustus 2018 22:47

Dat Mario Balotelli een speciaal figuur is, lijkt ons een understatement. In gesprek met Fourfourtwo heeft James Milner - jarenlang zijn ploegmaat bij Manchester City - nog het één en ander over hem onthuld: "Het domste wat hij ooit deed was Micah Richards kwaad maken!"

Balotelli trok zich van weinig aan. "Op Carrington was er een kamer voor ontspanning, waar onder meer een dartboard aanwezig was. Er was ook een raam waarbij je op de gym kon neerkijken. Terwijl mensen voorbij liepen bij de gym, gooide Balottelli darts naar ze! Dat is zeker een van de domste dingen die hij heeft gedaan."

Maar het domste? Nee, dat was volgens Milner op training. "Het domste wat hij ooit heeft gedaan, is waarschijnlijk Micah Richards kwaad maken op de training. Richards wilde zijn kop eraf rukken! Micah is best wel een sterke gast, en als hij zichzelf verliest, berg je dan maar."

"Hij rende richting Mario en ik dook ervoor in een poging Micah te stoppen. Ik probeerde hem zo lang mogelijk vast te houden, zodat andere jongens er ook tussen konden komen."

Johan Walckiers

Ligue 1 \\ Nice
 
 
Reacties.