? Belgisch getint Tottenham pakt ook de scalp van promovendus, Kane en ex-Anderlecht spits aan het kanon

18 augustus 2018 18:40

Tottenham is meteen goed uit de startblokken geschoten in de Premier League. Het won ook zijn tweede wedstrijd, het werd 3-1. Promovendus Fullham moest zijn meerdere erkennen in 'The Spurs' en mocht uiteindelijk nog blij zijn dat het pak voor de broek kreeg.

Bij Tottenham stonden met Vertonghen en Alderweireld twee Belgen tussen de lijnen bij de aftrap. Goed nieuws dus voor Toby, die vorig seizoen uit de gratie viel bij zijn coach nadat hij weigerde om zijn contract te verlengen. Moussa Dembélé mocht nog het laatste halfuur opdraven. 

Derde keer goede keer

In de eerste helft was Tottenham oppermachtig, maar het vergat zijn schaarse kansen af te maken. Lucas Mouras was er twee keer dichtbij en de derde keer was het dan toch prijs voor de Braziliaan. Een knap doelpunt!

Kane verbreekt de vloek

We zagen een heel ander Fullham na de pauze. Mitrovic trof eerst nog de paal, maar de ex-Anderlecht spits liet de tweede mogelijkheid niet liggen en liet Lloris kansloos met het hoofd. De gelijkmaker maakte de thuisploeg opeens wakker en via Trippier (op vrije trap) en Kane (zijn eerste goal ooit in de maand augustus) trokken 'The Spurs' alsnog het laken naar zich toe. 

{INSERT_MATCHES_TODAY}

{INSERT_RANKING}

Clint Vens

Premier League \\ Tottenham \\ Fulham
 
 
Reacties.