Lierse Kempenzonen maakt opnieuw indruk in Beker van België en mag zich opmaken voor duel met 1B-team: "Niets te verliezen"

18 augustus 2018 12:16

Lierse Kempenzonen kwam op vrijdagavond als eerste in actie in de Beker van België. Op het Lisp stond een duel met Eendracht Termien op het programma.

Voor de pauze waren er al enkele kansen geweest en vooral de thuisploeg had eigenlijk al kunnen of moeten scoren, maar een moedig Termien hield de brilscore op het bord bij de koffie.

Na de pauze ontbond goaltjesdief Simon Vermeiren zijn duivels: met een hattrick wist hij de wedstrijd helemaal monddood te maken.

Door de overwinning wacht in de volgende ronde een duel met Lommel uit 1B. "Ze spelen een reeks hoger en het wordt een moeilijke match, maar we hebben eigenlijk niets te verliezen en kunnen dus ons eigen spel spelen", aldus Matthiece Nelissen in een reactie op de clubkanalen.

"Misschien is het makkelijker om in Lommel te gaan spelen dan dat we thuis het spel moeten maken. We kunnen heel ontspannen naar daar gaan en zien wat eruit komt", ziet ook doelman Senne Vits het zitten. 

Aernout Van Lindt

2e klasse \\ Beker van België \\ Lierse SK \\ Lommel SK \\ Eendracht Termien
 
 
Reacties.