Chelsea, Liverpool en Roma wilden hem, maar ex-speler Racing Genk hakt knoop door - Smurfen kunnen meeprofiteren van topprijs op zijn hoofd

19 augustus 2018 13:44

De transfermarkt is alvast dicht in Engeland en Italië, dus geïnteresseerde clubs als Liverpool, Chelsea en AS Roma visten al achter het net. Maar ook de Spaanse (top)clubs zullen nu extra diep in de buidel moeten tasten. 

Er was concrete interesse uit diverse landen voor Leon Bailey, maar de ex-speler van KRC Genk heeft zijn contract bij Bayer Leverkusen nu verlengd tot 2023. De Duitse subtopper kondigde dat maar al te trots aan.

De 21-jarige winger had nog een contract tot 2022, maar krijgt nu dus een ferme upgrade van zijn lopende verbintenis. Het is een teken van vertrouwen van Leverkusen naar de Jamaicaan toe, maar ook een duidelijk statement aan de geïnteresseerde clubs.

Bailey zal niet zomaar verkassen bij Leverkusen, waar hij vorig seizoen met 12 goals en 6 assists helemaal ontbolsterde. De Duitse club heeft een bedrag van 100 miljoen euro op zijn hoofd gezet. Als een team als Real Madrid dat zou willen betalen, zou ook KRC Genk flink meedelen dankzij een percentage op de doorverkoop bij verkoop aan Leverkusen - toen voor 12,5 miljoen euro.

Jupiler Pro League \\ Premier League \\ Serie A \\ KRC Genk \\ Liverpool FC \\ Chelsea \\ AS Roma \\ Bayer Leverkusen
 
 
 
Reacties.