Verstraete na de gemiste kans: "We speelden een quasi perfecte match"

23 augustus 2018 23:49

AA Gent kwam tegen het Franse Bordeaux niet verder dan een 0-0 gelijkspel. Tegen een subtopper uit Frankrijk is dat respectabel, maar dit Bordeaux verkeert in crisis en was zeker te pakken, zag ook Birger Verstraete.

"Gemiste kans? Dat moet je zeggen. Bordeaux heeft geen enkele kans gekregen en wij konden er toch heel wat bij elkaar voetballen", aldus Verstraete achteraf. "Die kans van Taiwo... die bal op de paal van Vadis, ik denk dat we een quasi perfecte match speelden."

"We hadden ze echt vast, dus mogen we geen schrik hebben om naar Bordeaux te gaan. Anderzijds mogen we ze ook niet onderschatten. Toch blijft het een beetje zuur omdat we dat doelpuntje missen", ging de middenvelder verder. In Bordeaux kan de situatie volgende week helemaal anders zijn.

Die nieuwe coach gaat daar ook niet alles veranderen -Birger Verstraete

"Als ze een nieuwe coach hebben, gaat die ook niet meteen alles veranderen. We hebben iets om op verder te bouwen. Als je ziet hoe dominant we kunnen zijn tegen dit Bordeaux. Met deze prestatie én die tien op vijftien in de competitie, mogen we zeggen dat we onze start niet gemist hebben."

Europa League \\ KAA Gent \\ Bordeaux
 
 
 
Reacties.