Foket over contract en mogelijke transfer: "Ik ga mijn hoofd daar niet over breken"

23 augustus 2018 08:05

AA Gent speelt vanavond tegen Bordeaux en wil daarin alles geven om Europees te spelen tot minstens december. Voor Thomas Foket is het belang daarvan duidelijk, want hij is één van de weinigen in de huidige kern die de CL-campagne meemaakte. Maar de rechtsachter heeft ook nog geen nieuw contract.

Daar is hij naar eigen zeggen wel niet mee bezig. Hij ziet de Europese matchen dan ook niet als een kans om zichzelf in de kijker te spelen. "Neen, totaal niet. Ik kan mij sowieso tonen op Europees niveau. Ik heb een jaar wat tegenslag gehad, het is ook voor mezelf uitkijken waar ik weer sta op Europees niveau", zegt hij in HLN.

Door zijn hartprobleem zag hij een transfer in het water vallen. "Weet je: ik heb daar ook toen niet naar gezocht. Ik zie het eerder zo: als die kans er komt, dan moet je daarover nadenken. Maar ik ben nu vooral blij dat ik weer aan het spelen ben en dat ik weer Europees mag voetballen. Ik zit hier niet in een slechte ploeg, integendeel. En als er iets komt, komt er iets. Ik ga daar mijn hoofd niet over breken."

Europa League \\ KAA Gent \\ Bordeaux
 
 
 
Reacties.